zaterdag 5 april 2008

Bijeenkomst-Gathering 03-04-2008

Vandaag kwam Dominique op bezoek in de breiclub. De magnifieke sjaal die ze draagt, Dem Fischer sin Fru, werd in 2 maanden tijd afgewerkt! Het resultaat van de deelname aan een knit-a-long, nu afgesloten, waarbij elke week een deel van het patroon wordt vrijgegeven...

Today Dominique from Leuven paid us a visit. The magnificent shawl she is wearing, named Dem Fischer sin Fru (The Fisherman's Wife) was finished in 2 months time! The result of participation in a knit-along, now closed, whereby every week a part of the pattern was revealed...Momenteel is Dominique entrelac sokken aan het breien in sokkengaren van Kaffe Fassett:

For the moment Dominique is busy knitting entrelac socks in sock yarn from Kaffe Fassett:


Vera was een streelzachte sjaal aan het breien in Posh Yarn Sophia (2 ply lace, cashmere) . Het gaat om de Flutter Scarf van Miriam L. Felton:

Vera was knitting a cuddly scarf in Posh Yarn Sophia (2 ply lace, cashmere). The pattern is named Flutter Scarf and is designed by Miriam L. Felton:


Om 16 uur was het tijd voor crumble. Het breiwerk op de voorgrond is de aanvang van een Laminaria Sjaal uit de laatste Knitty:

At 4 P.M. it was crumble time. The knitting in the foreground is the beginning of a Laminaria Shawl from the latest Knitty:

Kortom, opnieuw een gezellige en inspirerende bijeenkomst...
In short, again a convivial and inspiring gathering...

Geen opmerkingen: