donderdag 4 juni 2009

Wereldbreidag 2009-World wide knit in public day 2009

Zaterdag 13 juni is het opnieuw wereldbreidag. Iedereen is van harte welkom in Gent op het breiterrasje van Stoffenidee in de Hoogpoort nummer 8; verdere details op de site van wwKIPday. Tot dan en moge het een zonnige dag worden!

World wide knit in public day takes place on June 14th this year. Everybody is invited to join us in Ghent. We will host a knitting terrace in the Hoogpoort nr 8; further details on the site of wwKIPday. See you there and let there be sunshine...

Hoewel het een hopeloos ouderwetse foto lijkt, straalt dit onderonsje nabij de kaaien in Antwerpen meer dan 60 jaar geleden eigenlijk dezelfde atmosfeer uit als op de foto op de Graslei in Gent in 2005:

Although it looks like an old fashioned picture, this knitting in public more than 60 years ago near the quays in Antwerp is in the same mood as that of the KIPday on the Graslei in Ghent in 2005:


3 opmerkingen:

ann zei

Gezien ik in het buitenland zal vertoeven op dat moment kan ik opnieuw niet aanwezig zijn op deze gezellige bijeenkomst. Ik zal toch aan jullie denken en me aan het breien zetten! Groetjes aan allen en veel breigenot. Knittinggirl.

Anoniem zei

Het lukt weer niet dit jaar om eens langs te komen.Dan maar uitzien naar volgend jaar.Alvast een gezellige breidag gewenst.

De Breinaald zei

Toffe blog!

Alle breifanaten zijn ook welkom in de wolwinkel van Anita in de Nieuwstraat te Erpe-Mere.

(www.debreinaald.be)

Groetjes!